Laatste nieuws

Actie 'Red onze club' een groot succes!

Actie 'Red onze club' een groot succes! 08-11-2012 | Afgelopen vrijdag was het zover. De eerste fase van de supportersactie 'Red onze club' werd afgerond met een protestmars door Dordrecht en het aanbieden van de handtekeningen aan de wethouders.

Supportersmars

FC Dordrecht SpelersbusAl ruim voor 18.00 uur waren de eerste supporters al aanwezig op het Stadhuisplein in Dordrecht om deel te nemen aan de supportersmars. De sfeer zat er al snel in mede door de aanwezige partybus die de muziek verzorgde.

Na een groepsfoto was het tijd om richting het stadion te gaan. Een grote stoet supporters trok met luid gezang en fakkels door de straten van Dordt.

Op de Spuiboulevard werd de menigte opgewacht door de supportersbus die de rest van de mars voorop reed.

Eenmaal aangekomen bij het Dordtse station was de menigte uitgegroeid tot zo'n 500 FC Dordrecht supporters! Ook de jeugdafdeling van FC Dordrecht, Ad Heijsman en Marco Boogers liepen mee met de mars.

Spandoek We defend our club

Voor aan de menigte liepen de inititiatiefnemers van de actie. Speciaal voor deze actie heeft T!fo.nl een spandoek gesponsord met de tekst 'We defend our club', waarvoor onze dank!

Bekijk beelden van de protestmars

Handtekeningen

Overhandiging van handtekeningen aan Reynvaan en SleekingDe afgelopen weken zijn vele FC Dordrecht supporters druk bezig geweest met het verzamelen van de handtekeningen. In totaal werden er ruim 13.000 handtekeningen opgehaald.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven werden de handtekeningen aangeboden aan de aanwezige Dordtse wethouders Reynvaan en Sleeking. Reynvaan zegde vanaf de middenstip toe opnieuw in gesprek te gaan met de club over de mogelijkheden voor een nieuw stadion.

Lees meer over deze actie