Laatste nieuws

FC Dordrecht supporters starten initiatief 'Red onze club'

FC Dordrecht supporters starten initiatief 'Red onze club' 12-10-2012 | Met de actie 'Red onze club' wil een groep FC Dordrecht supporters aan de gemeente Dordrecht laten weten dat er wel degelijk draagvlak is voor de club.

Er zullen diverse acties worden uitgevoerd, zoals het ophalen van handtekeningen, het maken van spandoeken en het organiseren van een protestmars. Aanleiding voor het supportersinitiatief was een artikel in de Voetbal International, waarin de slechte staat van het stadion aan de Krommedijk en de financiƫle positie van de club werd besproken.

Initiatief

FC Dordrecht is al jaren bezig met het maken van plannen voor een nieuw stadion, maar keer op keer worden de plannen afgewezen. Omdat het renoveren van het huidige onderkomen helaas ook niet mogelijk is, wordt het steeds moeilijker voor de club. Op dit moment ligt "Plan 4" op tafel, maar als dit plan wederom wordt afgekeurd, lijkt het gedaan met FC Dordrecht!

Als trouwe supporters hopen de initiatiefnemers de gemeente Dordrecht ervan te overtuigen dat FC Dordrecht bestaansrecht heeft en dat een nieuw stadion een belangrijk onderdeel is in de plannen om het voortbestaan van de club te garanderen.

Teken de online petitie

Acties

Behalve een online petitie gaan vele FC Dordrecht supporters de komende tijd ook van deur tot deur om handtekeningen te verzamelen. Als de actie achter de rug is, worden de handtekeningen aangeboden aan de Dordtse gemeenteraad.

Wil jij ook meehelpen met het inzamelen van handtekeningen?
Download dan het formulier (PDF, 20 kb) en zorg ervoor dat er zo veel mogelijk mensen tekenen! Je kan de formulieren inleveren bij het supportershome op donderdagavond vanaf 19.00 uur en 19 oktober (vanaf 18.00 uur).

Voor komende vrijdag bij de thuiswedstrijd tegen Excelsior is er een spandoekenactie in de maak. Op vrijdag 2 november 2012 staat een protestmars gepland. Voor meer informatie over verdere acties, houdt dan Facebook en Twitter in de gaten!

Volg 'Red onze club'

Twitter Red onze Club op Twitter Facebook Red onze club op Facebook

Bekijk beelden van deze actie

Lees meer over deze actie