Laatste nieuws

Tijd voor nieuwe website

Tijd voor nieuwe website 03-12-2010 | Na drie jaar werd het weer eens tijd om de website op de loep te nemen. Dus op zoek naar een nieuwe basis en vormgeving.

De website draaide al enige tijd op Piwigo, de opvolger van PHPWebGallery, het opensource CMS dat in eerste instantie gebruikt werd. Dit systeem had zo'n zijn beperkingen, zoals weinig invloed op de vormgeving...

Nieuwe vormgeving

Ook de vormgeving was wel weer aan vernieuwing toe. De groene achtergrond met de rood/witte blokken begon een beetje ouderwets te tonen. Vandaar dat er ook is gekeken naar een nieuwe, moderne vormgeving. De keus is gevallen op grotendeels grijs, met accentkleuren rood en wit.

CMS Made Simple

De nieuwe website draait op het open source content management systeem CMS Made Simple. Naast de complete vrijheid op het gebied van vormgeving en structuur, zijn er ook vele uitbreidingen te krijgen. Deze website maakt onder andere gebruik van de modules: Gallery, News, Formbuilder en Attachments.

Live gang nieuwe website

De aangepaste website van het FC Dordrecht Tifo Team is op vrijdag 3 december 2010 live gegaan. Nu maar hopen dat er in de toekomst nog meer acties komen om verslag van te doen op deze website...