Laatste nieuws

Samen strijden, samen winnen!

Samen strijden, samen winnen! 14-01-2012 | De afgelopen week werden alle FC Dordrecht supporters opgeroepen om hun steun aan Theo Bos te betuigen. Begin januari werd bekend dat er bij Theo een tumor is gevonden in zijn alvleesklier.

Door zijn ziekte heeft Theo Bos zijn taken als trainer moeten neerleggen. "Er hebben meerdere vervolgonderzoeken plaats gevonden en er is een behandelplan opgesteld", zo reageert Theo Bos. "Ik ben uiteraard erg geschrokken van dit onverwacht heftige bericht, maar zal keihard knokken om te herstellen van mijn ziekte. Ik hoop dat de mensen begrijpen dat ik daar de komende periode al mijn energie voor ga gebruiken."

De technische staf zal de functie van Theo bij zijn afwezigheid tijdelijk waarnemen. FC Dordrecht zal Theo daar waar mogelijk op alle fronten steunen bij zijn herstel en wenst hem en zijn familie alle sterkte.

Steun betuigen
FC Dordrecht vroeg alle supporters de afgelopen week om zoveel mogelijk spandoeken te maken en deze tijdens de thuiswedstrijd tegen Telstar (13 januari jl.) op te hangen. En dat is gebeurd!

De supporters hebben massaal steun betuigd aan Theo. 'Samen strijden, samen winnen', 'sterkte Theo!' en 'We love Theo', stond op spandoeken te lezen aan de Krommedijk. Voor en tijdens de wedstrijd scandeerden toeschouwers de naam van Theo. Er werden shooters en fakkels ontstoken, vlaggen getoond en hij kreeg een groot applaus met staande ovatie.

Ook de selectie van FC Dordrecht steunde hun trainer. Op de trainingspakken van de spelers stond 'veel sterkte trainer'. Onder hun shirts droegen de spelers een t-shirt met de tekst 'Trainer deze is voor jou' dat werd getoond na het eerste doelpunt en aan het einde van de wedstrijd.

FC Dordrecht kijkt terug op een mooie en bijzondere avond. Wij willen dan ook een ieder bedanken die op zijn of haar manier een bijdrage heeft geleverd. 

Bekijk beelden van de sfeeractie voor Theo Bos

Lees meer over Theo Bos