Over Tifo Dordrecht

Over Tifo Dordrecht Blijf op de hoogte van FC Dordrecht Nieuws en bekijk foto's en video's van Tifo Acties tijdens (thuis-)wedstrijden van FC Dordrecht op www.tifo-dordrecht.nl!

In het seizoen 2006/2007 heeft een groep FC Dordrecht supporters van de Noord & West tribune een Tifo Team opgericht. Via sponsors krijgen zij geld binnen wat ze gebruiken om de sfeer tijdens de thuiswedstrijden zo veel mogelijk te verhogen. Denk hierbij aan acties met vlaggen, banners, doeken, wc papier en zelfs een confettikanon!

Bijdrage leveren?

Je kan op meerdere manieren een bijdrage leveren aan het Sfeerteam. Bijvoorbeeld door het aanleveren van foto's, het doneren van geld of het beschikbaar stellen van ruimte en materiaal (zoals stof, verf, e.d.)

  • Wil je foto's en/of video's aanleveren?
    Heb je nog foto's en/of video's die niet op de website staan, maar hier wel een plekje verdienen? Stuur dan een berichtje naar info[at]tifo-dordrecht.nl. Graag duidelijk vermelden om welke wedstrijd het gaat!
  • Wil je geld doneren?
    Het maken van mooie en grote spandoeken kost veel geld. Wil jij een financiele bijdrage leveren? Stuur dan een berichtje naar info[at]tifo-dordrecht.nl of via Twitter naar @tifodordrecht. Je kan ook contact opnemen via de FC Dordrecht Fanpage op Facebook!

Over deze website

De website biedt een overzicht van foto's en video's van tifo acties en andere sfeer impressies. De Foto Gallery is ingedeeld in 3 categorieen (Tifo acties, Wedstrijden en Overige). De Video Gallery bevat een overzicht van video's die geplaatst zijn op YouTube. Je kan alle video's direct bekijken.

Je op- en/of aanmerkingen op de website kan je aan de webmaster versturen via de contactpagina.

Wat is Tifo?

Tifo is een fenomeen dat waarschijnlijk in Italiƫ is ontstaan. Het betekent het aftroeven van je tegenstander door de trots te laten blijken op eigen club, stad of streek.

In de voetbalwereld proberen fanatieke supporters door middel van zang, vlaggen, spandoeken, vuurwerk, banners en grootse acties de sfeer te verhogen.

Bron: Wikipedia over 'Tifo'

Social Media

Via Twitter houdt Tifo Dordrecht je op de hoogte van nieuwe foto albums op deze website en ander FC Dordrecht gerelateerd nieuws.

Daarnaast is Tifo Dordrecht mede-beheerder van de FC Dordrecht Fanpage op Facebook.

Twitter     Facebook     YouTube    Flickr

Follow Me on Pinterest